1-4-2017, 10:30 uur
Sportlaan 2/B Genemuiden

Geen 1 april grap! BAS ME1 gewonnen!

Scheidsrechter: tegenpartij.
Aftrap wat later dan gepland 10.35 uur door BAS, na één minuut kwam er een al een gevaarlijke aanval van Genemuiden, maar Sterre stopte deze bal goed. Na 5 minuten spelen kwamen wij, door goed naar elkaar over te spelen, gevaarlijk dicht bij het doel van de tegenstander, Jacquelien richtte het eerste schot op doel, net naast. Even later was Dionne aan de bal en werd het 2e schot op doel gelost de bal ging rakelings langs de paal. Wij bleven goed in de aanval, weer volgde een mooie opbouw door Dionne via Myrthe naar Ilse, Ilse schoot net naast de goal.
Wij waren de sterkere ploeg, toch kwam om 10.45 uur tegen de verhouding in, Genemuiden op een 1-0 voorsprong. De eerste corner was voor de BAS meiden, helaas stond de keeper in de weg. Even later was het dan zover, de bal belande via Luna bij Ilse daarna tiki taka Maureen die de bal prachtig in schoot 1-1. BAS was veel aan de bal, Shirley had tot 2 keer toe kans om de bal in de goal te schieten maar kon op het laatste moment niet bij de bal komen door de uitkomende keeper. Een enkele keer kwam de tegenstander bij onze goal maar Sterre pakte de bal dan op. Ook werd er goed verdedig door onze meiden, Christina, Lieke en Jacquelien gaven de tegenstander bijna geen ruimte om door te breken. Tot aan het rustsignaal bleef het 1-1.
Aftrap Genemuiden om 11.05 Ilse pakte de bal direct af en schoot op doel, jammer net op de keeper. Na 5 minuten spelen een mooie opbouw via Myrthe naar Ilse, deze plaatste de bal prachtig achter de keeper 1-2. Daarna ging het de goede kant op, nu andersom via Ilse naar Myrthe en een keihard schot, 1-3. De tegenpartij kwam toch een keer door de verdediging heen en maakte er 2-3 van. BAS was veel meer aan de bal, Roos had ook een paar mooie pinkel acties en voorzetten naar Myrthe. De bal wilde er echter niet in. Even later werd volgens de scheidsrechter de bal met de hand gespeeld, 10 meter voor de goal van BAS, door deze vrije trap werd de stand weer gelijk getrokken, 3-3. Gelukkig is Myrthe kampioen corners nemen, net voor het einde van de wedstrijd draaide de bal mooi in de goal en werd het 3-4.
Eindstand 3-4 de meiden hebben verdiend gewonnen.
Goed gespeeld meiden, jullie hebben er een spannende wedstrijd van gemaakt.