IJVV MO11-1 3 - 4  BAS MO11-1
8-4-2017, 08:30 uur
Den Uithoek, Bergweg 10 D IJsselmuiden

De BAS-meiden winnen wel…

Zaterdag heDe BAS-meiden winnen wel…bben onze meiden een bezoek gebracht aan IJVV om de volgende tegenstander aan de zegekar te rijgen. Wederom op het verfoeide nepgras, wat behalve de kleur er niet op lijkt.
Bas begon voortvarend en zette de tegenstander goed vast. In doel is Sterre een zekerheidje. Christina raakte al snel geblesseerd na een goede verdedigingsactie. Er werd goed verdedigd en slim opgebouwd, het was wachten op onze kansen. Eerst Ilse op de paal na een splijtende bal van (?), daarna een schot. Even later wist Ilse na goed uitkappen vrij voor de keeper te komen en de 0-1 te maken! Behalve een kansje voor IJVV was het BAS die het spel maakte. Goed samenspel van Mirthe, Ilse en Roos net geen goal van Roos. Snel hierna de 0-2 door een hard schot van Ilse. Maureen die voor aanvallende impulsen zorgt vanaf het middenveld. Voor rust nog een goed schot van Shirley na snel doorspelen van Ilse. Rust.
In de 2e helft gaat BAS lekker door. Goed samenspelend opbouwend van Dionne, de goed spelende Lieke, Jacqueline en Christina. Luna die steeds sterker wordt en een tegenstander kan uitspelen. Tijd voor weer een goal. IJVV wordt voorin goed vastgezet, Mirthe veroverd de bal geeft een goede voorzet waarna Ilse met echt een hard schot scoort. Doelpunt van het collectief! Hierna pingel van Roos. De 0-4 valt uit een corner. Mirthe neemt hem hard en IJVV schiet hem ongelukkig in eigen goal. Daarna nog een corner van Mirthe die door Shirley net naast wordt geschoten.
Niets aan de hand zou je zeggen, lekker uitspelen. Maar toen lieten de meiden van IJVV zien dat ze ook nog wel een balletje konden trappen. Met enkele goede aanvallen wisten ze vrij snel de 1-4, 2-4 en de 3-4 te maken. Kort hierna fluit de scheids voor het einde en winnen we toch wel terecht.
Zo meiden, zoals jullie als collectief kunnen spelen is genieten voor ons toeschouwers! Succes volgende week tegen Go Ahead op ons eigen sportpark.