BAS MO11-1 - Swift '64 MO11-1 : 5-3

BAS MO11-1 5 - 3  Swift '64 MO11-1
15-10-2016, 09:00 uur

Derby gewonnen!

Aftrap stipt 09.00 uur door de gasten, na drie minuten kwam er een al een gevaarlijke aanval van de nummer 10 van Swift, maar Sterre stopte deze bal goed. Om 09.06 kwamen wij, door goed naar elkaar over te spelen, gevaarlijk dicht bij het doel van de tegenstander, Myrthe richtte het eerste schot op doel helaas wilde de bal er niet in.
Tot 09.12 ging het over en weer, waarbij wij de sterkere ploeg waren, Dionne schoot vanaf de middenlijn een keihard schot op het doel, de keeper stond echter in de weg. Daarna werd de bal van achteruit door Jacquelien naar Christina gespeeld die de bal vervolgens voorgaf en Myrthe hem mooi achter de keeper in de goal schoot 1-0 voor BAS. Twee minuten later viel de gelijkmaker. Maar onze meiden waren goed op dreef om 09.17 kreeg Maureen de bal en maakte een sprint naar voren, daar gaf ze een voorzet aan Myrthe die hem vervolgens weer goed achter de keeper in de goal schoot 2-1. Net voor de rust maakte de tegenstander weer de gelijkmaker, met 2-2 gingen we de rust in.
Bas trapt af voor de tweede helft na twee minuten spelde Myrthe de bal naar Roos die hem voorgaf, Maureen maakte het goed af met een mooie goal 3-2. Het voetbal ging over en weer waarbij, bij beide partijen gevaarlijke momenten voor de goal ontstonden. Sterre had een paar hele goede reddingen en van achteruit werd de bal goed verdedigd door Shirley, Dionne en Jacquelien. Ondanks het goed verdedigen viel na 10 minuten de gelijkmaker 3-3. Met nog 7 minuten op de klok werd het extra spannend. Roos speelde de bal vanaf links naar Myrthe die hem voorgaf aan Maureen die scoorde 4-3 we stonden weer voor, twee minuten voor het einde een goede pass van Shirley naar Christina die de bal in het doel schoot, eindstand 5-3 verdiend gewonnen.
Goed gespeeld meiden, ga zo door met overspelen naar elkaar.