Doelpunten genoeg!

De wedstrijd begon om klokslag 9 uur.
Christina kon helaas niet meespelen want ze had de dag ervoor haar arm gebroken. Dus de meiden moesten het met zijn achten doen.
We begonnen met Sterre op het doel, achterhoede Lieke Dionne en Shirley , Maureen en Mirthe middenveld en Roos in de spits. Jacqueline begon als wissel.
In eerste instantie begon Bas goed, veel balbezit en dicht ij de goal van de tegenstander. Toch duurde het 6 min voordat het eerste doelpunt viel, Roos nam de bal op de slof en knalde hem achter de keeper de goal in, 1-0.
De dames van de tegenstander konden maar moeilijk aan de bal komen en dan zie je toch dat onze meiden van BAS al een jaartje onderweg zijn als groep. Door goed samen spel en vrijlopen liep de stand snel op.
2-0 Maureen
3-0 Maureen
4-0 Roos
5-0 Maureen (assist Mirthe)
6-0 Roos (assist Lieke)
7-0 Shirley (via paal)

En toen was het rust. Wat een tussenstand al, waar zou dit naar toe gaan in de tweede helft. Voor de toeschouwers was het leuk al die doelpunten, maar voor de tegenstander werd het er niet leuker op. Met het starten van de tweede helft gingen de wissels ook sneller en werd er ook veel van positie gewisseld. Zo ging Shirley op de goal staan zodat Sterre ook nog kon voetballen. Zij had de eerste helft geen bal in handen gehad want de tegenstander is niet een keer in de buurt van de goal van BAS gekomen.
En daar gingen we weer verder met scoren…..
8-0 Roos (schot in de hoek)
9-0 Mirthe (afstandsschot)
10-0 Roos
11-0 Roos (nadat Sterre net had gemist schoot Roos hem in de rebound erin)
12-0 Dionne (nadat Lieke de paal had geraakt)
13-0 Dionne (nadat Jacqueline net de bal niet genoeg vaar mee gaf)
14-0 Maureen (klutsbal voor de goal)
15-0 Eigen doelpunt IJVV (nadat Lieke de
bal raakte en via de tegenstander het doel in ging)

16-0 Jacqueline
17-0 Mirthe
18-0 Sterre

Dit is de eindstand. Wat een monsterscore, 18 doelpunten! Iedereen gescoord behalve Lieke, maar zoals ze zelf zei: ik ben niet gemaakt om te scoren……..(wijze woorden als verdediger).
Al met al, de meiden blijven winnen. Dit belooft wat voor de wedstrijd van volgende week. Ik kijk er al naar uit……