Go Ahead K. MO11-1 1 - 2  BAS MO11-1
3-9-2016, 08:45 uur
Cellesbroek-Middenwetering, Buitenbroeksweg 2 Kampen

Weer een pracht wedstrijd!

Het was weer een mooie wedstrijd. We hadden een goede tegenstander ,maar we hadden er zin in en gingen er met volle moed tegenaan. De 1ste deel van de 1ste helft werd er prachtig samengespeeld met goeie kansen voor Myrthe, Maureen, Roos en Christina ,maar de tegenstander had ook een sterk team. Na het wisselen werd er weer goed samengespeeld. De hele tijd gingen de kansen op en neer. Na een tijdje was er weer een goede kans voor Christina die hem na veel overspelen en kansen raak schoot. Goal!!! 0-1 voor Bas. Na dit goal waren er weer hele mooie schoten jammer genoeg niet in het goal. Vlak daarna floot de scheids voor rust. Na even op adem te komen en een paar goede tips van Polly gingen we er weer vol tegen aan. Eigenlijk was het het zelfde als in de 1ste helft maar dan met weer een van Myrthe ’s prachtige harde schoten die er goed gebruik van maakte door keihard raak te schieten. Goal!!! 0-2 voor Bas. Na dit goal was er al een klein feestje bezig. Maar toen opeens…. Een goal van de tegen partij. 1-2 tussenstand. Na nog wat kansen floot de scheids voor het einde. Yes gewonnen weer met de overwinning naar huis!!!