BAS MO11-1 - SVO VVZ E1 : 11-1

BAS MO11-1 11 - 1  SVO VVZ E1
27-8-2016

Bas MO 11-1 - SVO VVZ MO11-1

Op 27 augustus was het weer zover, de eerste wedstrijd van het seizoen. De woensdag ervoor nog goed getraind met 40 graden Celcius!!
Een klein beetje zenuwachtig waren we wel, toen ze op het veld kwamen leken ze wel heel erg goed.
Met Lieke op de goal (Sterre was nog op vakantie) begon de wedstijd een beetje zenuwachtig.
Gelukkig maakte Myrthe een rush naar voren en besloot te schieten en gelijk 1-0. We kregen er gelijk vertrouwen in.

In de eerste helft scoorde zij nog een keer, Christina, Roos, Dionne en Shirley scoorden ook.
Leuk om te zien dat we nu ook de tijd kregen om over te spelen!

In de tweede helft scoorde Maureen de 7-0, daarna kregen we een tegengoal die Shirley (zij had geruild met Lieke) niet kon stoppen.
Daarna gingen we vol goede moed verder. Luna deed met ons mee en gelukkig scoorde ook zij! Ze heeft ook nog vele andere mooie kansen gehad.
De negende werd gescoord door Roos en nummer 10 was voor Dionne en Maureen sloot de wedstrijd af met nummer 11.

Gelukkig hadden we vandaag ook weer een top verdediging. Dankzij Jaquelien kwam er niemand langs!
Woensdag op naar YVV... dat zal een heel ander potje worden.