Sterre op het doel, Myrthe rechtsachter, Dionne verdediger, Lieke linksachter, Roos Petersen. rechtsvoor, Luna linksvoor en Daisy stond spits.
Al gauw schot Myrthe al op het doel, maar het was toch verder dan ze had gedacht en de bal ging er niet in.
Owios Meiden lieten vanaf dat moment gelijk zien dat ze aardig sterk waren.
Gelukkig hadden we Dionne, die heel erg goed verdedigde.
Maar dan kwam daar toch het eerste doelpunt voor Owios.
Onze meiden probeerde hun hoofden niet te laten zakken en probeerde een tegen aanval te doen, helaas zonder resultaat.
Er werd gewisseld Shirley kwam er in voor Luna en Roos Petersen werd spits, waardoor Maureen op rechtsvoor werd gezet.
Toen kwam de eerste corner van het spel, die was voor Bas.
Het was een mooie corner zonder resultaat.
En opeens voordat de meiden het in de gaten hadden viel de 2-0 en er snel achteraan de 3-0.
Toen zag je bij sommige toch de moet in de schoenen zakken. Na een flinke strijd om de bal viel er helaas nog 2 tegendoelpunten.
Het was 5-0.
Maar daar kwam onze Roos Petersen. en voor rust maakte ze toch nog even een doelpunt, 5-1.
In de tweede helft waren de Bas Meiden beter aan het spelen dan in het eerste helft, maar helaas Owios was toch te strek.
Het spel stopte met een doelsaldo van 10-1.
Onze meiden hadden vandaag minder hun dag dan normaal, maar kom op meiden er staan nog genoeg wedstrijden op de kalander.