BAS MO11-1 - Harde 't ME1 : 0-5

BAS MO11-1 0 - 5  Harde 't ME1
23-4-2016, 09:00 uur

Eén helft goed voetbal is helaas niet voldoende…

Vandaag stond de wedstrijd tegen de dames van 't Harde ME1 op het programma. Op papier een lastige tegenstander, aangezien ze deze competitie pas 1x verloren hebben en bovenaan staan. Aan de andere kant… vorige week is er door onze meiden gewonnen dus wie weet.
Na overleg met scheidsrechter en tegenstander werd er vandaag 8 tegen 8 gespeeld. Sterre uiteraard in de goal, Lieke, Dionne en Myrthe vormen de verdediging. Shirley Roos V. en Roos P. op het middenveld en Daisy in de spits. Jacquelien, Luna en Maureen starten als wissel.
De scheidsrechter van dienst had er zin in en voordat de klok 9.00 heeft geslagen klinkt zijn eerste fluitsignaal. In een gelijk opgaande wedstrijd weten onze dames zich goed te weren tegen deze sterke tegenstander. Er zijn zelfs wat kleine mogelijkheden, maar dat mag verder geen naam hebben. Ook de dames uit ’t Harde stomen op richting Sterre, maar weten het net nog niet te vinden. Na het aftasten aan beiden kanten komt BAS wat serieuzer onder druk te staan en valt helaas de 0-1. Snel daarna valt ook de 0-2 en 0-3 en moeten de meiden weer even op scherp gezet worden. De schouders gaan er weer onder en de wedstrijd komt weer in evenwicht. ’t Harde scoort nog wel de 0-4, maar onze meiden spelen prima.
In de rust werd de tactiek nog eens goed doorgenomen en moet er nog een schepje bovenop. Zoals de eerste helft startte, startte ook de tweede helft en zagen de toeschouwers een gelijk opgaande wedstrijd. Verschil was alleen nu dat onze meiden dit niveau vol wisten te houden. De wedstrijd was mooi in balans met kansjes aan beide kanten. De meiden van BAS kwamen in aanvallend opzicht alleen wel iets tekort om daadwerkelijk iets over te houden aan het duel. Als laatste feit van deze pot wist ’t Harde uit het niets nog wel de 0-5 te scoren, maar tegen deze lastige tegenstander was dit een prima tweede helft. Goed gedaan meiden!!
Als ze dit kunnen doortrekken naar de wedstrijd van volgende week zou er wel eens wat moois kunnen gebeuren. Nu genieten van de vakantie, nog even goed trainen en op naar de ME1 van OWIOS.