BAS MO11-1 0 - 3  EFC '58 ME1
2-4-2016, 09:00 uur

BAS ME1 tegen EFC’58

Om 08.30 uur gaan onze meiden eerst met z’n allen op de foto, in de nieuwe tenues en de nieuwe tassen. Gesponsord door BREG Biddinghuizen en tante SUUS in Biddinghuizen.
Om 2 minuten voor negen de aftrap door EFC, in de 4e minuut komt EFC al gevaarlijk dichtbij, gelukkig pakte Sterre voor de goal de bal klemvast. Direct na de uittrap kreeg Maureen de bal op haar slof en speelde deze in één keer door naar Daisy, die net niet tot een mooie afronding kon komen.
In de 7e minuut volgde een tweede aanval van ons, Myrthe speelde de bal naar Daisy, die zeer gevaarlijk was voor de goal, de keeper van de tegenpartij kon de bal eruit houden. (Jammer)
Nu een corner van EFC, met wederom een prachtige redding van Sterre, dan weer een aanval van EFC tijdens een ongelukkig schot, krijgt Maureen de bal hard op haar arm, dit deed heel even veel pijn, maar gelukkig bleef ze door voetballen. Daarna kreeg Lieke tijdens het verdedigen een elle boog tegen haar gezicht, dit ging natuurlijk per ongeluk maar deed wel erg zeer. Er werd door Lieke, Dionne, Myrthe en Jacquelien erg goed verdedigd en goed naar voren gespeeld. Hierdoor bleef het lang 0-0 en kregen Christina en Roos ook nog een kans om op het doel te schieten, jammer dat ze er net niet in gingen. Op slag van rust kregen we helaas onverwacht een doelpunt tegen.
Om 09.30 de aftrap door ons, even waren onze meiden de controle over de wedstrijd kwijt, hierdoor maakte EFC snel een tweede doelpunt, daarna speelden onze meiden veel op de helft van de tegenstander, maar een echte treffer zat er vandaag niet in. Sterre stond geweldig te keepen en heeft een aantal prachtige reddingen verricht, toch wist de tegenstander er in de 22e minuut van de tweede helft er nog één in te schieten. Eindstand 0-3 jammer, toch heel goed gevoetbald, als we volgende week net zo goed spelen als vandaag, dan gaan we zeker winnen.