Verloren tegen Swift

We vertrokken al vroeg vanaf BAS. De temperatuur was -3 en de gevoelstemperatuur was -7 brrrrr.
Onderweg hebben we Christina opgepikt bij de Zeebiesweg zodat we onze reis met 10 meiden konden voort zetten. Roos P was er niet en daarvoor was de andere Roos ingevlogen….
Om klokslag half 9 blies de scheidrechter af om te beginnen. Na 3 min knalde de bal op de lat bij Mirthe, hier hadden we geluk…..
Na 6 minuten, de bal ging inmiddels over en weer, liep Roos v Vliet zich vrij voor de goal en knalde de bal in het net 0-1. jippie! We stonden voor! Echter dit duurde niet lang. Swift kreeg de bal en plaatste hem achter Mirthe in het doel, helaas daar ging onze voorsprong 1-1.
De meiden van Swift roken dat er meer in zat en kwamen steeds meer in de buurt van de goal van Bas. Mirthe kon nog een paar reddingen geven en ook Lieke en Jacqueline poeierden de bal vaak weg. Maar in de 11de minuut was het dan toch 3-1. En een minuut later al 4-1. In de 22ste minuut ook nog 5-1 nadat Daisy aan de ander kant van het veld de bal net niet achter de keeper kon plaatsen. Dit was ook de tussenstand.
In de pauze hebben de leidsters goed op de meiden ingepraat en een ander tactiek ingezet….
Helaas pakt dit niet uit zoals we gehoopt hadden. In de 2de minuut na rust kwam er weer een aanval van Swift en hun spits wist de bal achter Sterre te plaatsen 6-1.
Toen kwam de bal bij Roos en zij wist de bal weer in het net te schoppen 6-2.
Het antwoord van Swift kwam er meteen na 7-2.
De meiden van BAS vonden het wel genoeg zo maar Roos zag nog een kans voorbij komen. De keeper van Swift had de bal niet goed onder controle en daar was Roos weer 7-3 Dit was tevens de eindstand.
Je ziet in de afgelopen weken dat de meiden steeds beter elkaar weten te vinden op het veld en steeds beter als team gaan voetballen. Alleen bij het afmaken op de goal komen ze net nog tekort…..
Maar ik heb het volste vertrouwen erin dat dit ook nog goed gaat lukken!