Harde 't ME1 4 - 0  BAS MO11-1
27-2-2016, 11:00 uur
Schenk Oost, Bovenweg 8 't Harde

’t Harde-Bas

Het was weer een pracht wedstrijd! Een paar meiden waren op vakantie, zelf was ik geblesseerd maar dat hinderde niet. We begonnen de wedstrijd met Roos P in het doel. Dionne vormt samen met Jacquelien(rechts) en Shirley(links) de achterhoede. De eerste 13 minuten ging het spel gelijk op. Allebei mooie kansen, jammer genoeg niet in het goal. Maar in de 14ste minuut kwam ‘t Harde met een aanval, er werd een mooie voorzet gegeven en die werd in het goal geschoten. Jammer, 1-0 voor ‘t Harde. We gaan verder. De voorhoede werkt goed samen. Roos V komt ook met een paar mooie kansen. Maar de bal wil er maar niet in. Eerste helft 1-0 achter. In de tweede helft staat Jacquelien kieper. In de derde minuut van de tweede helft schiet ’t Harde, de bal gaat er in. 2-0 voor ‘t Harde. De wedstrijd gaat verder. Nog een mooi redding van Jacquelien. De meiden krijgen een paar goede kansen. Dan komt ‘t Harde weer in de aanval, een schot en een doelpunt. 3-0 voor ‘t Harde. Daisy gaat nog een paar keer in de aanval. Geen goal. Dan gaat ‘t Harde een paar keer in de aanval. Dan schiet eentje hard op het goal. De bal raakt Jacquelien in haar buik en dan ook nog eens in het goal. 4-0 voor ‘t Harde. Roos P gaat nu even kiepen en Jacquelien verdedigen. De bal gaat nog van het ene team naar het andere team. Dan fluit de scheids voor het einde. Mooie wedstrijd ,maar jammer genoeg verloren met 4-0. Volgende keer tegen OWIOS is er weer een nieuwe kans.