BAS MO11-1 - Hierden ME2 : 3-4

BAS MO11-1 3 - 4  Hierden ME2
20-2-2016, 09:00 uur

Echt damesvoetbal!

Om 9 uur begon de wedstrijd Bas Meiden - Hierden Meiden 2. Het viel gelijk op dat er een hele grote keeper in het doel stond. Maar daar lieten Roos P. en Daisy zich niet door tegenhouden. Roos gaf een mooie voorzet aan Daisy en in de eerste minuten is gelijk gescoord door Daisy. Dit lijkt een goed begin. Ook Maureen valt gelijk op als keeper, ze houdt de ballen goed uit het doel. De meiden zijn erg gemotiveerd doordat Amber ze gaat trakteren met taart als ze winnen. Sterre verdedigt erg goed en het ziet er al echt uit als meidenvoetbal, ze zijn lekker fanatiek! Roos P. wisselt met Roos V en Jacqueline komt er in voor Luna. Roos V. had ook gelijk een hele mooie kans samen met Daisy maar helaas was de keeper te groot voor ze. In het begin van de wedstrijd wordt achterin erg goed verdedigd door Sterre, Lieke en Myrthe. Als de verdediging even niet goed achterin staat komt Hierden met drie meiden naar het doel. Dit is de gelijkmaker. Myrthe komt langs alle spelers heen en speelt erg goed. Helaas zakt het team nu een beetje in, ze zijn toe aan rust. Hierden krijgt meer kansen en met de rust staat het 1-3.

Op naar een mooie tweede helft. Sterre staat nu in het doel. Je kunt zien dat de rust de meiden goed gedaan heeft. Roos V. scoort en het is 2-3. Daisy en Roos V. zijn een sterk team, ze geven netjes de bal af, al mogen ze soms ook best wat vaker zelf gaan. Jacqueline gaat goed naar voren maar ze vergeet helaas af te geven aan Roos V. Lieke verdedigt goed en voorkomt hiermee hiermee een doelpunt. Weer een mooie kans voor Jacqueline en Maureen, de dames hebben hun vechtlust terug! Roos V. is goed in haar element en maakt de 3-3. We zijn weer helemaal terug in de wedstrijd. Het is een leuke wedstrijd om naar te kijken . Daisy en Myrthe staan weer in het veld. Myrthe voorkomt een kans, ze is te sterk voor de 3 meiden van Hierden. Roos P. schiet de bal recht in de buik van een speler van Hierden. Zij raakt hierdoor geblesseerd en wordt gewisseld.

Lieke valt en daardoor kan Hierden mooi voor het doel komen en is het 3-4. Daisy heeft nog een paar mooie kansen maar ze mist haar medespelers. Helaas kwam er geen gelijkmaker meer. De meiden hebben ontzettend goed gespeeld en je ziet echt vooruitgang bij iedereen. Maar helaas geen taart. Als ze zo blijven spelen komt die taart nog wel!