BAS MO11-1 - VVOP ME2 : 1-4

BAS MO11-1 1 - 4  VVOP ME2
14-11-2015, 09:00 uur

Bas meiden tegen VVOP

Op deze koude zaterdag spelen de meiden van Bas tegen het meisjesteam van VVOP uit Voorthuizen. Het belooft veel goeds want Daisy breekt gelijk helemaal door de verdediging, helaas was er nog een keepster die wel aan het opletten was. Maar in ieder geval een mooie kans voor Bas.
De meiden van VVOP zijn gelijk wakker. Na een corner voor VVOP die goed werd tegengehouden door Lieke weet VVOP toch te scoren. Jammer want de teams zijn aan elkaar gewaagd. Roos krijgt twee hele mooie kansen voor het doel,maar die worden niet afgemaakt. Dankzij een goede verdediging van Dionne gaan we met 0-1 de rust in.

De tweede helft beginnen we met Sterre in het doel en Shirley in het veld. Shirley laat gelijk zien wat ze in huis heeft. Een mooi hard schot op het doel. Sterre kan gelijk daarna ook haar kunsten vertonen en zorgt dat de bal uit haar doel blijft. Helaas na wat geklungel voor het doel waar VVOP dankbaar gebruik van maakt, staan we met 0-2 achter. Roos en Daisy komen gevaarlijk dichtbij het doel van de tegenstander maar het lukte niet om te scoren. Na een mooie corner van Mirthe probeert Lieke een poging te wagen. Maar VVOP neemt de bal weer over en maakt de 0-3. Onze Bas meiden
laten zich niet uit het veld slaan en na een mooie actie van Roos krijgen ze eindelijk hun verdiende doelpunt. Na nog een paar uitstekende reddingen van Sterre weet VVOP nog eenmaal te scoren. Ondanks de 1-4 waren de twee teams aan elkaar gewaagd en was het weer een plezier om naar te kijken.