Lelystad '67 ME1D 1 - 1  BAS MO11-1
7-11-2015, 10:00 uur
Langezand, Sportparkweg 5 Lelystad

Mooie wedstrijd

Afgelopen zaterdag stond er weer een mooie wedstrijd gepland tegen Lelystad svl.
Maar dat dit zooooooooooo’n mooie spannende wedstrijd zou worden hadden we niet kunnen hopen.
De dames begonnen wat voorzichtig waardoor svl gelijk al een mooie kans kreeg die gelukkig niet werd benut.
Na een paar minuten gespeeld te hebben wat overigens vrij gelijk op ging, maar door hard aanmoedigen van de coaches en de ouders komt er na een prachtige voorzet van Maureen eindelijk het eerste doelpunt voor bas. Een prachtig schot van Daisy waarbij de keeper gelijk even gepord wordt .0-1
Toch gebeurt het, Lelystad scoort ook een paar minuten later door miscommunicatie tussen Sterre en Dionne: 1-1
De kansen gaan over en weer. Corners worden niet benut. Ook Roos P komt met een super kans. Jammer genoeg geblokt door de keeper. De tweede helft belooft wat.....gelijk al mooie redding van Sterre die heeft haar steentje goed bijgedragen. Roosje komt af en toe gevaarlijk dicht bij het doel van de tegenstander, waaronder een door een mooie pass van Jacquelien.
Mooi verdediging werk van Dionne, Lieke en Christina die er constant boven op zaten.
En natuurlijk de gigantische knal van Myrthe op afstand, ook deze ging er niet in.