Victoria Boys ME2 2 - 2  BAS MO11-1
3-10-2015, 08:45 uur
Victor Stadion, Berghuizerweg 153 Apeldoorn

Niet gewonnen, maar wel goed gespeeld!

Deze zaterdag moesten onze meiden al om 07.15 uur vertrekken. Aanvang van de wedstrijd was namelijk al om 8.45 in Apeldoorn. Maar al onze toppers waren aanwezig. Hoewel nog niet helemaal wakker want na 3 minuten hadden we al een doelpunt tegen. Dat belooft nog wat.De meiden uit Apeldoorn hadden wel een goede start want na 4 minuten kregen we nog een doelpunt om onze oren. Maar hierna werd iedereen wakker. Shirley hield een mooie aanval op haar doel fantastisch tegen. Daarna kwam Christina in aktie met een super mooie aanval wat helaas niet in een doelpunt resulteerde maar de spirit is er weer helemaal. En na een mooie samenwerking van Daisy en Mirthe komen de meiden op 2-1 te staan.
Na de rust nemen de meiden van Bas de wedstrijd over. Jammer van de tegendoelpunten in de eerste helft want de tweede helft was Bas echt een stuk beter. Christina en Roos zetten samen een mooie aanval in waarbij Roos de gelijkmaker scoort 2-2. Alle meiden spelen een goede wedstrijd maar Christina blinkt echt uit vandaag. Na nog een goede aanval van Bas. En een mooie redding van Shirley is de wedstrijd voorbij. Helaas niet gewonnen maar in ieder geval niet voor niks zo vroeg ons bed uit.