BAS MO11-1 - OWIOS ME1D : 0-3

BAS MO11-1 0 - 3  OWIOS ME1D
26-9-2015, 09:00 uur

Wedstrijdverslag Bas Me1 tegen Owios Me1D

De aftrap, stipt 09.00 uur, werd gedaan door Owios. Voordat de tegenstander de bal onder controle had, onderschepte Maureen en Daisy de bal en stond de tegenstander de eerste 4 minuten behoorlijk onder druk van de BAS meiden. Daisy was en paar keer dicht bij het doel maar kreeg de bal niet goed op haar schoen. Bas speelde vrijwel alleen op de helft van de tegenstander, dan is het risico op een counter erg groot, dit gebeurde twee keer, de eerste keer stopte Shirley de bal perfect maar na de tweede counter was het toch geheel onverwacht 0-1. Na dit doelpunt kreeg de tegenstander wat vertrouwen en kwam meer op de helft van Bas, de verdediging was goed, Dione en Myrthe zorgde ervoor dat de bal telkens werd opgevangen en naar voren gespeeld. In de 22e minuut kwam Christina drie keer goed voor het doel en maakte het de keeper erg lastig, ook Maureen schoot nog een harde bal richting de keeper, uiteindelijk mochten wij nog 3 corners nemen voordat het rustsignaal klonk.
Voor de tweede helft trapte Jacquelien en Sterre af, Lieke speelde de bal goed door het midden naar Dionne en Maureen, wederom waren we veel op de helft van de tegenstander te vinden. Deze speelde op de counter en zo konden Myrthe en Shirley niet voorkomen dat het in de 35e minuut 0-2 werd. Maar onze meiden gaven zich niet gewonnen, Jacquelien, Myrthe en Lieke vingen constant de bal op die de keeper uittrapte en zo gingen we keer op keer richting het doel van de tegenstander, de bal wilde er maar niet in. De tegenstander werd een paar keer erg gevaarlijk, in de 40e en 45e minuut stopte Shirley de bal goed en kon een doelpunt voorkomen worden. In de 50e minuut werd het op de valreep nog 0-3.
Meiden jullie hebben prima gespeeld, jullie waren beter maar hadden geen geluk in het maken van een doelpunt. Volgende week uit tegen Victoria Boys ME2 in Apeldoorn.